Uvjeti korištenja

MINGOR će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“, broj 42/18) uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati Vaše osobne podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima navedenima u prethodnome poglavlju.

Vaši osobni podaci mogu se prikupljati u svrhu s kojom ste upoznati, koja je izričito navedena i u skladu sa zakonom.

Kada nam pošaljete zahtjev ili pritužbu putem naše web stranice ili na drugi način, obrađujemo Vaše osobne podatke samo u svrhu upravljanja zahtjevom ili pritužbom. Zaprimljene informacije ne koristimo ponovo u drugu svrhu koja je različita od navedene.

Sadržaji ove mrežne stranice mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata koji se objavljuju na mrežnoj stranici LIFE CROLIS.

Ova mrežne stranice koju posjećujete koriste kolačiće radi poboljšanja usluga. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašem tvrdom disku, što našoj mrežnoj stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranicama.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki mrežne stranice i boljeg korisničkog iskustva. Kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Da bi kolačiće mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ te GDPR direktivi, treba nam Vaša privola.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti, odnosno povući svoj pristanak za različite vrste kolačića, na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Mrežna stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše mrežne stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše mrežne stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u Vašem pregledniku.

Okvir za postavke kolačića nalazi se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Korištenjem mrežnih stranica projekta LIFE CROLIS smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja mrežnih stranica te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Mrežne stranice projekta LIFE CROLIS namijenjene su olakšavanju pristupa javnosti informacijama o uspostavi Nacionalnog informacijskog sustava za zemljište u Republici Hrvatskoj.

Mrežne stranice LIFE CROLIS-a i na njima objavljeni podaci vlasništvo su MINGOR-a, redovno se osvježavaju i nadopunjuju, a MINGOR zadržava pravo izmjene ili uklanjanja sadržaja, u cijelosti ili djelomično, bez prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

MINGOR ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla nastati uporabom mrežnih stranica projekta LIFE CROLIS. Korisnici podatke i informacije s mrežnih stranica LIFE CROLIS koriste na vlastitu odgovornost.

U svrhu prikupljanja podataka o posjećenosti ove mrežne stranice koristimo Google analytics.

Ako uočite nepravilnosti na mrežnim stranicama LIFE CROLIS, molimo da nam ih dojavite na adresu e-pošte: crolis-life@mingor.hr.