2.7.2023.

NAJAVA – Sastanak Savjetodavnog odbora projekta LIFE CROLIS

Od 12. do 13. srpnja 2023. godine u Zagrebu će se održati drugi sastanak Savjetodavnog odbora projekta. Predstavnici partnerskih institucija koje provode projekt stručnjacima iz Austrije, Ujedinjene Kraljevine i Hrvatske prezentirat će do sada provedene aktivnosti na projektu.

Za prvi je dan predviđen rad u nekoliko radnih sjednica vezanih uz iskustva stečena u provedbi projekta te na rješavanju otvorenih tehničkih pitanja vezanih uz primijenjene metodologije razvoja slojeva o pokrovu zemljišta. U nastavku radnih sjednica očekuju se prezentacije stručnjaka vezane uz njihova iskustva na sličnim projektima koji se provode u EU.

Vrijeme na kraju prvog rednog dana rezervirano je za diskusije i razmatranje otvorenih pitanja u razvoju sustava CROLIS.

Drugog radnog dana predviđene su prezentacije partnerskih institucija na njihovom radu na projektu LIFE CROLIS. U nastavku radnih sjednica predviđena je prezentacija rada Europske komisije na području praćenja zemljišta koju će održati pozvani stručnjaci.

Drugi radni dan završit će raspravom o stečenim iskustvima te preporukama za daljnji rad na projektu LIFE CROLIS.

Podjeli ovu novost koristeći: